Shërbimi Taxi

Vetëm një telefonatë larg dhe ne jemi tek zyra, shtëpia apo kudo që ju jeni për t’ju siguruar gatimet e kuzhinës sonë të përzgjedhur shqiptare, pizza dhe panine, specialitetet mesdhetare dhe çdo gjë tjetër që ju dëshironi!

Orari i shëbimit taxi vjen për ju çdo ditë 11:00 - 23:00!