Menu

Vila Ferdinand ju ofron një menu të shumëllojshme, duke kombinuar përbërësit më të mirë për të sjellë pjatat e përzgjedhura për ju. Dita fillon me mëngjesin e përgatitur nga përbërësit e freskët dhe të shëndetshëm të përzgjedhur me kujdes, si dhe shërbimi i pijeve të bar-kafe me smoothie, frappuccino, lëngje të freskëta etj. Menu e restorantit përfshin servirjen e pjatave si: specialitetet e shtëpisë, supa, sallata, pasta, risotto dhe pjatave kryesore.

Shumëllojshmëria është aq e madhe, sa kërkohet një përzgjedhje dhe kombinim shumë i kujdesshëm i kuzhinës shqiptare, italiane dhe mesdhetare, për të sjellë më të veçantat dhe specialet duke kënaqur shijet e gjithsecilit.