Katering

Për çdo event tuajin biznesi apo familjar ne sjellim kuzhinën dhe shërbimin tonë cilësor tek vendi që ju dëshironi. Shërbimi katering ju mundëson më të mirat e Vilës Ferdinand, ju mjafton të na kontaktoni!