Evente

Jemi me ju në çdo çast dhe çdo ngjarje të rëndësishme të jetës suaj! Vila Ferdinand vendi më i përshtatshëm që ju shoqëron në çdo event tuajin, festa familjare, ditëlindje, mbrëmje etj., me një kapacitet maksimal prej 100 persona. Shërbimi ekselent, ushqimi i përgatitur me kujdes dhe mjeshtëri, mirëseardhja e ngrohtë nga stafi ynë i përgatitur janë disa nga shumë arsyet pse ju duhet të na zgjidhni për eventin tuaj të radhës!

Te Vila Ferdinand gjithashtu do mund të shijoni eventet tona të përzgjedhura me muzikë live duke iu përshtatur kërkesave dhe kënaqësisë tuaj si klientët tanë më të mirë. Por jo vetëm, gjatë netëve live ju do keni mundësinë të provoni gatimet speciale të përgatitura posaçërisht për ju!